حرف جالب برای همه - حج چیست ؟ (متن دوزبانه)
anything for anyone
تاریخ : دوشنبه 5 تیر 1391
نویسنده : blood angel
life if they can afford it and are physically able. Every year about two million Muslims converge on Mecca - the holiest place in Islam - to take part in an event which combines piety and passion. Many Muslims save for years in order to perform the pilgrimage. They often have to travel thousands of miles. Then, once they arrive, they must brave vast crowds and the fierce heat of the desert as they perform the Hajj rituals.
The Hajj step by step:
To carry out the pilgrimage rituals a pilgrim needs to be in a state of Ihram - a special state of ritual purity.
A pilgrim does this by making a statement of intention to perform the Hajj, wearing special white clothes (which are also called Ihram), and obeying certain regulations.
During the Hajj, pilgrims are forbidden to:
Engage in marital relations
Shave or cut their nails
Use cologne or scented oils
Kill or hunt anything
Fight or argue
Women must not cover their faces, even if they would do so in their home country
Men may not wear clothes with stitching.

حج یکی از ستونهای اسلام است که بر هر مسلمانی -در صورتی که استطاعت مالی و جسمی آنرا داشته باشد- واجب است حداقل یکبار در طول زندگی اش،حج را بجا آورد. هر ساله حدود دو میلیون مسلمان در مکه- مقدس ترین مکان اسلامی- گرد هم می آیند تا در این واقعه عظیم که ترکیبی از تقوا وشور و اشتیاق است شرکت کنند. بسیاری از مسلمانان سالها پس انداز می کنند بلکه بتوانند مراسم حج را بجا آورند .آنها اغلب هزاران مایل مسافت را طی می کنند.آنگاه که رسیدند باید جمعیت وسیع وگرمای شدید کویر را تحمل کنند و مراسم حج را بجا آورند.
مراسم حج گام به گام:
برای انجام این مراسم مذهبی، زائران باید در حالت احرام باشند- حالت خاصی از شعائر وخلوص- و این کار باگفتن قصد انجام حج،پوشیدن لباس ویژه سفید که لباس احرام نام دارد ونیز رعایت مقررات خاصی ایجاد می شود.
در طول مراسم حج انجام این کارها حرام است:
برقراری ارتباط زناشویی
سوهان کردن یا گرفتن ناخن
استعمال ادکلن ویا روغنهای معطر
کشتن یا شکار کردن هر چیزی
زنان نباید گردی صورت را بپوشانند حتی اگر در کشور خودشان این کار را می کردند.
لباس مردان نباید دوخته یا کوک زده باشد.

See the different stages of the pilgrimage
Once in Mecca pilgrims enter the Great Mosque and walk seven times round the Kaaba (a cube-like building in the centre of the mosque) in an anti-clockwise direction. This is known as Tawaf. Pilgrims also run seven times along a passageway in the Great Mosque, commemorating a search for water by Hajar, wife of the Prophet Abraham.

مشاهده مراحل مختلف حج:
وقتی در مکه حجاج وارد مسجد شجره می شوند ،هفت بار به دور خانه کعبه و در خلاف جهت عقربه های ساعت می گردند که این عمل طواف نام دارد.حاجیان همچنین هفت بار طول مسجد شجره را طی می کنند که این کار یادآور عمل هاجر همسر حضرت ابراهیم است که در جستجوی آب هفت بار این مسیر را طی کرد.
روز اول: اولین گام
حاجیان در روز هشتم ذی الحجه ( تاریخ قمری مسلمانان) به منا می روند و تا سپیده دم روز بعد آنجا می مانند.
گام دوم: وقوف در عرفات:
حاجیان سپس به صحرای عرفات می روند ودر آنجا به مراقبه و شکرگزاری از پروردگار می پردازند. در پایان روز زائران به مزدلفه(مشعرالحرام)- وادى طویلى است میان «عرفات» و « مِنا» و حاجیان باید شب عید قربان را در آنجا بمانند . در آنجا ، زائران به جمع آوری سنگ می پردازند تا روز بعد استفاده کنند.
روز سوم: سنگ انداختن به شیطان؛
در صبح روز بعد زائران به منا بازمیگردند و سنگها را به ستونهایی به نام جمرات که نماد شیطان است پرتاب می کنند. ستونهای جمرات در سه نقطه قرار دارد و عقیده بر این است که شیطان در این سه نقطه میخواست حضرت ابراهیم را وسوسه کند.زائران ، حیوانی را ( معمولا گوسفند یا بزی ) را قربانی می کنند این حرکت یادآور واقعه ای در عهد قدیم است زمانی که حضرت ابراهیم طبق دستور الهی خواست پسرش را قربانی کند- وچون از این آزمایش سربلند بیرون آمد خداوند گوسفندی بجای آن پذیرفت.امروزه بسیاری از زائران ، شخصی را نائب قرار می دهند که بجای آنها قربانی کند.زائران موی سرشان را می تراشند یا قسمتی از آنرا کوتاه می کنند – عمل تقصیر- و به مسجد شجره در مکه بازمی گردند که طواف کنند.سپس آنها به منا باز میگردند تا شب را در آنجا بگذرانند.
روز چهار و پنج: زائران در ادامه مراسم سنگ اندازی به ستونها ، شب را در منا می مانند. اگر زائری برای طواف قادر به بازگشت به مکه نباشد،میتواند در روز چهار وپنج اینکار را انجام دهد.

Pilgrims travel to Mina on 8 Dhul Hijjah (a date in the Islamic calendar) and remain there until dawn the next morning.
Pilgrims then travel to the valley of Arafat and stand in the open praising Allah and meditating.
At the end of the day, pilgrims travel to Muzdalifa- It is a long valley located between “Arafat” and “Mina”
; all pilgrims must remain the night of the greater bairam in that place. Pilgrims gather up stones to use the next day.
In the morning, pilgrims return to Mina and throw seven stones at pillars called Jamaraat. These represent the devil. The pillars stand at three spots where Satan is believed to have tempted the Prophet Abraham.
Pilgrims sacrifice an animal (usually a sheep or goat). This commemorates the incident related in the Old Testament when the Prophet Abraham was about to sacrifice his son and God accepted a sheep instead. Nowadays many pilgrims pay someone to slaughter the animal on their behalf.
Pilgrims shave their heads or cut some hair from it and return to the Great Mosque at Mecca for a further Tawaf, walking around the Kaaba. They then return to Mina, where they spend the night.
DAYS 4 & 5
Pilgrims spend time in Mina, continuation of the ritual of stoning the pillars.
If a pilgrim has been unable to return to Mecca to walk around the Kaaba, he or she does so on the fourth or fifth day

منبع : پارسینه

برچسب‌ها: آموزش زبان , متن دوزبانه , ترجمه , انگلیسی , كمك به انگلیسی , تبدیل انگلیسی به فارسی , تبدیل فارسی به انگلیسی , زبان آموز , زبان زنده دنیا , فارسی , تمرین زبان , سرگرمی , آموزنده ,
لینک های مرتبط: پارسینه , حرف جالب برای همه ,
آخرین مطالب